Page 25 of 47 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 241 to 250 of 467

Thread: Mundial de Motociclismo y los Almogàvers catalanes.

  1. #241
    Senior Member Balón de oro Gamper's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    35,728
    Thanks
    4,518
    Thanked 1,552 Times in 1,315 Posts

  2. #242
    Banned Balón de oro
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Abuelo, cule, indepencio franquista de la CUP y jijijijijiji (mucho jijijijijiji)
    Posts
    27,231
    Thanks
    987
    Thanked 842 Times in 791 Posts
    Cuánta estelada hay en ese vídeo ¿no?

  3. #243
    Senior Member Balón de oro Gamper's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    35,728
    Thanks
    4,518
    Thanked 1,552 Times in 1,315 Posts
    Marc Márquez: "Encara puc millorar els registres"

    EFE | Barcelona | 27/10/2014 13:14


    Marc Márquez , doble campió del món de MotoGP i guanyador del Gran Premi de Malàisia el passat cap de setmana , no es cansa de guanyar i aspira aconseguir la victòria en el Gran Premi de València , l'última cita del campionat , que li permetria superar el rècord de victòries en una sola temporada . "Queda una carrera encara , encara puc millorar els registres . T ot i que serà difícil" , ha assenyalat el pilot català en un acte promocional a Bangkok després de pujar aquest diumenge al podi per dotzena vegada en el que va d'any , igualant les curses que va guanyar l'australià Mick Doohan el 1997 .

    El pilot cerverí no ha deixat de lluir un ampli somriure durant tot l'esdeveniment , tot i admetre estar " cansat " després de les dures condicions climatològiques que els pilots van afrontar al circuit de Sepang , a l'est de Malàisia . "Les motos no són la meva feina , són la meva afició . Estic en un gran moment de forma " , ha afirmat Márquez , qui també ha agraït el treball del seu equip i el suport de la seva família .

    Marc Márquez, rebut amb banderoles que el felicitaven per la seva victòria en el campionat del món , no ha parat de signar autògrafs i treure fotografies amb els aficionats . El pilot català, que es relaxa habitualment practicant altres esports com el futbol , el ciclisme o el tennis , ha admès que un dels seus somnis és posar-se al volant d'un Fórmula 1 . "Algun dia m'agradaria pilotar un Fórmula 1 , però només unes voltes . El meu món és MotoGP , m'agradaria fer-ho per diversió " , ha declarat el vigent campió del món .

    Marc també ha recordat el seu germà Àlex , qui lidera la categoria de Moto3 a falta d'una carrera i podria proclamar-se campió del món al GP de València . " Tenim la mateixa mentalitat , s empre estem junts i entrenem junts ( ... ) Està creixent molt . En un futur m'agradaria córrer en la mateixa cilindrada i el mateix equip . L'ajudaré a que arribi a dalt de tot " , ha afegit .

    Márquez ha parlat sobre la propera temporada, ja que a València es posarà el punt i final a l'actual. " La propera temporada el mateix . Tornar a començar i donar el 100 per 100 " , ha apuntat el pilot, que ja pensa en aconseguir el tercer campionat de la categoria reina del motociclisme.

    http://m.ara.cat/esports/motor/Marc-...l#.VE8sRnhw18s

  4. #244
    Senior Member Balón de oro Gamper's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    35,728
    Thanks
    4,518
    Thanked 1,552 Times in 1,315 Posts
    Marc Márquez suma la 12a victòria i iguala el rècord de Doohan

    NURIA GARCÍA | Barcelona | 26/10/2014 09:45


    Marc Márquez ha guanyat el GP de Malàisia de MotoGP i ha igualat així el rècord de 12 victòries en una temporada que tenia l'australià Mick Doohan des de l'any 1997. El de Cervera ha pujat al podi amb Valentino Rossi i Jorge Lorenzo, els dos pilots que a València, en l'última cursa del campionat, lluitaran per ser el subcampió del món.

    Márquez no ha sortit bé i a més, en el primer revolt, ha hagut de sortir de la traçada i ha perdut diverses posicions. Però poc ha trigat a estar de nou al grup capdavanter. Té el títol a la butxaca, però volia aconseguir el 12è triomf, aquell que feia quatre -amb aquesta cinc- curses que perseguia i que se li resistia. A Sepang ho ha aconseguit.

    A l'inici, Lorenzo ha intentat escapar-se al capdavant, però Rossi l'ha superat quan quedaven 11 voltes per al final. El balear ha acabat aquella volta en la tercera posició, ja que abans de tornar a passar per la línia de meta Márquez ja l'havia avançat. Una volta més tard, el de Cervera es desfeia de Rossi i es situava primer. L'italià ha intentat seguir el ritme del català, però quan quedaven tres voltes per al final, Márquez ha decidit que ja no volia divertir-se més, que volia assegurar el triomf, el 12è de la temporada. El català ha celebrat el triomf passejant la bandera del seu germà, amb el número 12, el número de triomfs que acumula de moment en aquesta temporada.
    Dani Pedrosa, per la seva banda, ha caigut quan només s'havien disputat dos voltes. AL revolt 15, se li ha tancat la direcció de la moto i ha caigut. Tot i que ha pogut tornar a la pista i ha remuntat fins a la 11a posició, Pedrosa ha tornat a caure a vuit voltes per al final i ja ho ha deixat córrer.

    Pol Espargaró, que ha participat en la cursa infiltrat després de la caiguda de dissabte, ha acabat la cursa en una meritòria sisena posició. El seu germà, Aleix, ha caigut en els primers compassos del Gran Premi després d'un xoc amb Álvaro Bautista.

    http://m.ara.cat/esports/motor/Marc-...l#.VE8tR3hw3eg

  5. #245
    Banned Balón de oro
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Abuelo, cule, indepencio franquista de la CUP y jijijijijiji (mucho jijijijijiji)
    Posts
    27,231
    Thanks
    987
    Thanked 842 Times in 791 Posts
    ¿Ha perdido la nacionalidad Marc Márquez?

    Veo que ya no es catalán ni español.

    El apátrida Márquez. ¡Qué cosa!

  6. #246
    Senior Member Balón de oro Gamper's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    35,728
    Thanks
    4,518
    Thanked 1,552 Times in 1,315 Posts
    Álex Márquez: "Saldremos a ganar, lo importante es hacer nuestra carrera"

    Motociclismo > 04-11-2014 > 11:37
    EFE

    "Saldremos a ganar, como hemos hecho siempre, pero lo que importa es que hagamos nuestra carrera e intentemos cerrar el título", explicó Álex Márquez en la nota de prensa de su equipo.
    "Lo más importante es que llegamos líderes a Valencia, después de una carrera muy difícil en Malasia y que debemos mantener la concentración al máximo, como lo hicimos allí", comentó el piloto, que cuenta con once puntos de ventaja sobre el australiano Jack Miller.
    "Quiero disfrutar todo lo que pueda de mi última carrera en la categoría de Moto3", agregó Márquez, a quien le basta una tercera posición si su rival gana el gran premio que se disputará en el circuito "Ricardo Tormo" de Cheste.
    Si*Álex Márquez*se hiciera con el título de Moto3, habría 'triplete' catalán en motociclismo con los títulos ya conseguidos de*Marc Márquez*en MotoGP y*Tito Rabat*en Moto2.

    http://m.sport.es/es/noticias/motoci...arrera-3659365

  7. #247
    Senior Member Balón de oro Gamper's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    35,728
    Thanks
    4,518
    Thanked 1,552 Times in 1,315 Posts
    Rabat: "Una victoria sería la manera perfecta de terminar la temporada"

    Tito Rabat, matemáticamente campeón del mundo de Moto2, reconoce que conseguir la victoria en el último gran premio del año, el de la Comunidad Valenciana, sería "la manera perfecta de terminar la temporada"




    El español Tito Rabat desea terminar el campeonato del mundo de Moto2 de la mejor forma posible, obteniendo una nueva victoria en el GP de la Comunidad Valenciana.
    "Seguiré apretando como siempre en Valencia porque una victoria sería la manera perfecta de terminar la que ha sido una temporada casi perfecta y quién sabe si quizás, al correr con menos presión, eso me haga ir más rápido", explicó.
    "Estoy contento de llegar a Valencia sin la presión de tener que luchar por el campeonato, y eso significa que este fin de semana será un poco más relajado que las últimas carreras", comentó Rabat. "Será una experiencia increíble correr por primera vez como campeón del mundo delante de mi afición, pero aunque la presión sea menor el objetivo sigue siendo el mismo", recalcó.

    http://www.sport.es/es/noticias/moto...porada-3658988



  8. #248
    Senior Member Balón de oro Gamper's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    35,728
    Thanks
    4,518
    Thanked 1,552 Times in 1,315 Posts
    Álex Márquez se la juega en el último asalto con Jack Miller

    El español Álex Márquez se juega este fin de semana, en el último asalto del campeonato del mundo de Moto3, el título mundial de la categoría con el australiano Jack Miller




    Márquez ha contado con "dos bolas de partido", en Australia y Malasia, pero no pudo aprovechar ninguna de ellas para garantizarse su primer título mundial matemáticamente, ante la férrea oposición de su rival más directo. Los once puntos de ventaja de Álex Márquez debieran ser más que suficientes para proclamarse campeón del mundo de Moto3 por primera vez en su carrera deportiva, aunque en su contra se encuentra el hecho de que en el circuito de la Comunidad Valenciana no ha sido capaz de ganar nunca.
    Álex Márquez comenzó a disputar el campeonato del mundo de Moto3 al completo en 2012 y su mejor resultado en Cheste ha sido la cuarta posición del pasado año, aunque al piloto de Estrella Galicia 0,0 no le hace falta pensar en la victoria, tan solo controlar a su rival directo, Jack Miller, quien antes de dar el salto a MotoGP para 2015 intentará obtener el campeonato en la categoría más pequeña.
    Una vez más y dadas las peculiares características del "Ricardo Tormo", un circuito/estadio de poco más de cuatro kilómetros (4.005 metros), la carrera en la más pequeña de las cilindradas se convertirá seguramente en una prueba al esprint con muchos aspirantes a la victoria final, y por rebufos en la corta recta del trazado valenciano, de apenas 876 metros y con la línea de llegada situada más o menos a la mitad.
    Además de Márquez y Miller, en la relación de candidatos a la victoria deben estar por derecho propio los también españoles Efrén Vázquez (Honda), todavía sin hueco en ningún equipo para el año que viene, y Alex Rins (Estrella Galicia 0,0 Honda), que da el salto a Moto2 en 2015 de la mano de Kalex y el equipo de Sito Pons. Sin olvidar al italiano Romano Fenati (KTM) o el francés Alexis Masbou (Honda), que ya saben lo que es ganar esta temporada, no así el italiano Enea Bastianini (KTM), el español Isaac Viñales (KTM), su compañero de equipo el checo Jakub Kornfeil o el británico Danny Kent (Husqvarna), que estuvieron muy cerca de lograr su objetivo pero no lo consiguieron todavía en 2014.
    MOTO2
    Con el título matemático de Esteve "Tito" Rabat en Malasia, el interés en la categoría de Moto2 se centra en conocer al subcampeón, puesto para el que quien más "papeletas" tiene es el finlandés Mika Kallio, si bien es cierto que el español Maverick Viñales, mejor debutante de la categoría, que abandona en 2015 para convertirse en piloto oficial de Suzuki en MotoGP, se lo está poniendo bastante complicado.
    Viñales logró una victoria muy rápido en Moto2, en la segunda carrera del año en Austin (Estados Unidos), pero no terminó de "eclosionar" hasta después de sendas segundas posiciones en Cataluña y Holanda, que le catapultaron a las posiciones de más arriba de la tabla y le permitieron sumar tres victorias más en Aragón, Australia y Malasia, aunque su desventaja de quince puntos respecto a Kallio se antoja complicada de enjugar en la última prueba del año.
    En cualquier caso Maverick Viñales será protagonista en Valencia, en busca de su tercera victoria de la temporada, probablemente con un bonito mano a mano junto a "Tito" Rabat, quien buscará cerrar la temporada de su primer título mundial de Moto2 ya sin la presión de conseguirlo, sin olvidarnos de Mika Kallio y los suizos Thomas Luthi y Dominique Aegerter, como mínimo.


    http://www.sport.es/es/noticias/moto...miller-3665840



  9. #249
    Banned Balón de oro
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Abuelo, cule, indepencio franquista de la CUP y jijijijijiji (mucho jijijijijiji)
    Posts
    27,231
    Thanks
    987
    Thanked 842 Times in 791 Posts
    Quote Originally Posted by Gamper View Post
    Álex Márquez se la juega en el último asalto con Jack Miller

    El español Álex Márquez se juega este fin de semana, en el último asalto del campeonato del mundo de Moto3, el título mundial de la categoría con el australiano Jack Miller

    Si gana el español Álex Márquez ¿volverá a ser almorraner catalán?

  10. #250
    Senior Member Balón de oro Gamper's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    35,728
    Thanks
    4,518
    Thanked 1,552 Times in 1,315 Posts
    Força Àlex!!!

    A pel Triplet!!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •